Nejlepší čistička vzduchu pro alergiky...

"Naše" čistička vzduchu zn. AirFree
Pokud máte v rodině alergika jako my (v našem případě se jedná o sennou rýmu), tak jistě řešíte, jak mu co nejvíce od alergie ulevit. A pokud se nechcete cpát prášky nebo vám nezabírají, tak zkuste zauvažovat o čističce vzduchu. 
My jsme si letos na jaře ze zoufalosti jednu čističku vzduchu také pořídili.

A pochopitelně jsme si před nákupem kladli otázku:
Která čistička vzduchu pro alergiky je tedy nejlepší?

Když jsme začali čističku vybírat, zjistili jsme, že čističek vzduchu je velká spousta. Některé mají ventilátor, mají zabudovaný ionizátor nebo i zvlhčovač vzduchu.

Čističky vzduchu mají zpravidla zabudovaný několikastupňový filtr, přes který se vzduch pročistí, a který se u většině čističek staršího data musí pravidelně měnit či alespoň čistit.

Jenomže vidina pravidelného měnění filtru nebo jeho čištění nás již dopředu děsila. A proto, když jsme narazili na model se zcela novou a jinou technologií, neváhali jsme. Naše čistička vzduchu nemá filtr žádný, a proto ani není nutné žádný filtr čistit. Nevrčí v něm žádný ventilátor a jeho provoz je úplně tichý. Vlastně ani nevíte, že v místnosti čistička vzduchu běží. Klidně ji (jako my) můžete zapnout v místnosti přes noc a nic vás ve spánku neruší. Naše čistička vzduchu (zn. Airfree) prostě všechny alergeny spálí a zpět vrací čistý vzduch. Nejdříve se nám tomu nechtělo ani věřit, ale efekt dostavil již po první či druhé noci a alergik v klidu spal a od té doby již noci neprokýchává a neprosmrkává. I přes den je jeho stav lepší.
Čistička má příjemně nízký příkon. I když výrobce v návodu píše, že by měla běžet 24 hodin denně, u nás stačí pro ložnici zapnout čističku k večeru a nechat ji běžet přes noc a vzduch je dostatečně vyčištěn.

Snad jediným nedostatek by tedy mohlo být, že v naší čističe vzduchu není ani přidaný ionizátor, ani zvlhčovač vzduchu, které by vyčištěný vzduch ještě vylepšily.
I přesto jsme však s naší čističkou vzduchu moc spokojeni – konečně může náš alergik zase fungovat skoro jako zdravý, a to bez jakýchkoliv léků! A o čističku se navíc nemusíme nijak starat – na rozdíl od jiných je totiž bezúdržbová a pro nás tedy ta nejlepší...

Konverzace

0 comments:

Okomentovat

Za Vaše komentáře jsem vždy moc ráda. Neváhejte se podělit se svými zkušenostmi či výrobky!

PS: Vzkaz pro kolegy marketéry - linkbuildery:
Máte-li zájem o zpětný odkaz ze článku/ komentáře, případně i celý prostor pro váš článek, prosím ozvěte se mi PŘEDEM přes e-mail. Spolupráce je po dohodě možná, ale pro kvalitu webu ji reguluji. Umělé anonymní komentáře mající za cíl jen získání odkazu ale beru jako spam a takové nebudou zveřejněny.
Děkuji za pochopení, Dana